Voorstel rondje dieren

Op de dagbesteding lopen redelijk wat dieren rond. We willen ze alvast even aan jullie voorstellen en laten zien hoe leuk ze zijn.

Hiernaast zien jullie onze hond Vinny. Vinny vindt nieuwkomers altijd even spannend en blaft dan, het duurt maar eventjes en dan is die volledig aan je gewend. Hij houdt er van om geaaid en geknuffeld te worden. Voor een lekker snoepje wil hij je nog wel eens een kunstje laten zien. Na het middageten maken we altijd een lekkere wandeling met Vinny.

Onze katten

We hebben drie katten op de dagbesteding. Ze vinden aandacht super leuk het liefst knuffelen ze de hele dag met je. De namen van de katten zijn Zena, Shiva en Gizmo

Het paard Dora

Carmen heeft het paard Dora overgenomen van haar oude werk. Dora is een allemans vriend zij houdt er van om geaaid, geborsteld en geknuffeld te worden

De vogel volière & konijn

De volière is een plek waar je even lekker tot rust kan komen. Er zijn hier vogels en een mooie vijver met vissen en schildpadden. Ook huppelt af en toe even het konijn Pip naar buiten die ook dol is op snoepjes.

Het kippenhok

Een hok vol kippen en een haan. Als je naar buiten loopt hoor je ze al roepen om eten en zijn pas stil als ze het krijgen. Ze leveren lekkere eieren op en als het seizoen er weer is komen er vaak ook kuikens. Super leuk om even met de kuikentjes te knuffelen.